TritonLife

felületek

Feladat

Megtalálni a számunkra megfelelő orvost, netán kiigazodni a gyógyászati szakterületek között, mindig nehéz feladat. Különösen igaz ez azokban az esetekben, amikor az idő sürget bennünket, vagy amikor akut problémák merülnek fel. A TritonLife ezekre a pácienseire is gondolt, amikor megalkotta ügyfélszolgálati digitális asszisztensét.

A kórház honlapján és Facebook oldalán lévő chatbot útbaigazítást ad számunkra a kórház szakrendelési helyszíneihez, támogatást nyújt a releváns gyógyászati szolgáltatások kiválasztásában, valamint útmutatást ad az egyes területeken elérhető orvosokról.

Ezen túlmenően ugyanakkor nem csupán időpontfoglalási szándékunkban segít, de a honlap megfelelő részére átvezetve a látogatót, hozzájárul az esetleges több területet érintő foglaláskezelésben is.

Megoldás

triton-life-chatbot
Orvosaink

Menüből és szabadszavasan is egy webview nyitást követően érhető el a kereső, melyet egy kétszintes szűrés követ (helyszín és szakrendelés). A szűrés után megjelenő lehetőségek közül, a kiválasztott doktorról az információkat ismét a chatfolyamban jelenítjük meg carousel formájában. Elérhető lesz a kiválasztott doktor adatlapja és rendelési ideje.

Szolgáltatásaink:

Menüből és szabadszavasan is elérhető tartalom, mely carouselben mutatja be az elérhető szolgáltatásokat. Mindegyikről elérhető az adott szolgáltatás adatlapja, egy bővebb leírás, valamint a hozzá tartozó orvosok listája (adatlappal, rendelési idővel)

GYIK témái

árak / elérhetőség / időpontfoglalás / rendelések / vizsgálatok / parkolás / kórházak